| Admin Mesajı |
| Daha Üye Değilsen Ne Duruyorsun ? Üye oL mutLu oL Ailemize Sen De Katıl PaYLaŞ,Gül,Eğlen |
|
|||||||
| İstek & Şikayet & Sorularınız İstek ve şikayetlerinizi bu bölümden bildirebilirsizin.. |
| Tags: musadenizle |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 3430
Tecrübe Puanı: 121
Rep Puanı : 547
Teşekkür Etmiş: 2
Teşekkür Almış : 8
|
İzninizle türkülerle biz diye bir fan açabilirmiyiz onun içine de türkücülerimiz,türkü notaları,türkü sözleri,türkü hakkında adlı bir fan açabilirmiyiz? üyeleride toplarız fan anketleri düzenler çeşitli aktivitelerde bulunuruz!!!Ne dersiniz?
ÜYELER: -BAŞTA __GENÇ TÜRK__ -ESSANA MONO TOKATLIDOĞU THE_CROW BURCU AKDAGLİ UYELERİMİZİ TOPLADİK KOPTA GEL [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.] Konu !..ĄĥāB..! tarafından (26.05.08 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Konular: 1112
Tecrübe Puanı: 153
Rep Puanı : 987
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış : 32
|
ilk önce üyeleri belirleyin derim
![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
-------------------------------------------
MaNYaH.CoM | Dünya'nın En Manyah Sitesi | Manyak Değil Manyah!...
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 20.12.07
Konular: 2043
Tecrübe Puanı: 108
Rep Puanı : 439
Teşekkür Etmiş: 5
Teşekkür Almış : 13
|
Evet Mesela Türkülerin Nasıl Oluştuklarını Hikayelerini Yazabiliriz ben varımm...
Beni Yazabilirsin Böyle Birşey Açılacaksa ![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
Unutulmamak Dileğiyle (:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konular: 1779
Tecrübe Puanı: 129
Rep Puanı : 994
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış : 2
|
Bendende Destek..!
![]() ![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
| 1 güLümsemen bana yetiyor !! | O güLümsemen ßeni sana a$ık edioR..[gözLeriim] sadece Senii qörüyor !! [KaLbiim] sadece sana atiyor ! mutLuyum işdéé ..
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Konular: 16108
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 1812
Teşekkür Etmiş: 1
Teşekkür Almış : 26
|
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...]
Hayırlı Olsun ! [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] ----------------------------------------------------- ÖLÜMÜM ANİ OLSUN
Ölümüm çok ani olmalı Uyudu uyanamadı misali Ne bir gözyaşı dökülmeli Ne de Bir ağıt yakılmalı ardımdan Herşey ama herşey Yaşamım kadar doğal olmalı. Artık Eskisi kadar korkmuyorum ölümden Mezarlıklara bile Bakabiliyorum artık Yeşil rengi de sevmeye başladım Ama yine de bir gerçek var: Ölüm soğuk, Ölüm ürkütücü. İşte bu yüzden ölümüm Çok ani olmalı. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| müsadenizle, müsadenizle!!! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|