| Admin Mesajı |
| Daha Üye Değilsen Ne Duruyorsun ? Üye oL mutLu oL Ailemize Sen De Katıl PaYLaŞ,Gül,Eğlen |
|
|||||||
| Tags: dokun, icinizi |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
herrkesss icinden geceni yazsın hiiiiiic Düsünmeden
![]() cünkü bazen konuscaamz birileri olmuoo yazark rahatlıorz ![]() ben baslayayımmm: Cooooooooooooooookk muuttluyumm nedense icimde güzel olacaana dair hissler varrrrrrrr ![]() insallaah insallaaahh ![]() S.M.F.M.H.E !!!!!!! [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.] Konu Sheqer_bi_She tarafından (09.04.07 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
|
al iste yine moralm bozzzulldduu pöööfffhhhh:S
en iisi bu insnlarla cok konusmamak konustukca snr oluoom benn:S [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.] |
|
|
|
#3 |
|
Konular: 44
Tecrübe Puanı: 53
Rep Puanı : 185
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış : 0
|
Ulan Yapılır Mı Bu bana Ya...KAdir kanka Sen Anladın Onu...
![]() Ben Köpek Gibi Sevdim o Belediye gibi Zehirledi....Lanet'S Olsun Sana Ve senın GibileriNe.... ![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
-------------------------------------------
![]() ![]() (-_-)Turkish Delight HaHaN(-_-) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
yyaaaa komsular bize gelmiissshhhhhh:S
Cok da lazımdı :S off onların yuzunden ac kalldım yaa ooffffffff offfffffff !!! gitsinlerr yaaa of ya :S bennn yemek yemek icin erken geldim eve:S Bi de laf soyluyolar yemeyiverr zaten dana gibi olmusunn :S hade leeen sen kndine baaak kAADIINN !!! Haa bu aradaaaa cok zevvkli bisi oldu yaa o yuzden cokk muttluyummmm ![]() Yaa insnlarrla dalga gecmek güzel bisey vallaaa ![]() Kıcını kaldırıon önce maall havalara girio salak salak trripler atıoo ve benn gülmekten ölüyoorrummmmmmmm ![]() Kötüyüm yaa ben ama nabiim bole mutlu oluoom ![]() nyse az daha sevinsin gariiban ![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.] |
|
|
|
#5 |
|
Konular: 2235
Tecrübe Puanı: 131
Rep Puanı : 784
Teşekkür Etmiş: 1
Teşekkür Almış : 90
|
Yürü Be Kim Tutar Seni.... okei D: