|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 20.10.06
Konular: 229
Tecrübe Puanı: 81
Rep Puanı : 287
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış : 4
|
Aradığınız şarkı sözünu bulmak için ctrl+f basın şarkının adını yazın veya forumun arama motorunu kullanın
Akrebin Gözleri Akrebin gözleri her an üstümde sanki Akrebin gözleri öyle yaman ki Öylece bakıyor hiç göz kırpmadan Bekliyor beni kımıldamadan Hainlikle dolu boşalan bakışları Sanki bitmez bir kin nefret soluyor Yavaş yavaş yandan yaklaşışları Belli ki küçük bir fırsat kolluyor Sen oradasın ben buradayım Sanma ki ben korkulardayım Bundan böyle ben kuşkulardayım Akrebin gözleri akrebin akrep Akrebin gözleri akrep akrep Akrebin gözleri, zaman böyle geçerken Bekleme boşuna bekleme beni Bir yerlerden gelip bir de giderken Varolmak yokolmak ne farkeder ki? Akrebin gözleri akrebin akrep Akrebin gözleri akrebin akrep Allah Aşkına Gözümden akan yaşı Silme allah aşkına Kahrımdan öldüğümü Bilme allah aşkına Ben yıllarca ağladım Kurda kuşa dert yandım Sana nasıl bağlandım Gitme allah aşkına Bir yaralı ceylanım Düşmüşüm ocağına Başımda ecel gibi Durma allah aşkına Ezelden sana hasret Uzandım kucağına Aklımdan geçenleri Sorma allah aşkına Ankara Rüzgarı Bu bir ankara hatırasıdır ankara işidiir Yıllar önce delikanlılar en hızlı zamanlarında kızılayda En hızlı anılarını kızılay kaldırımlarına çakarken Boy boy boydan boya delikanlılar En hızlı durumlara başlamadan önce birbirimize şöyle bir bakıp E bu mendili icad edeni ne ne yalıca ya Ya ya ah gıdı gıdı meh meh Bu bir ankara usülüdür akaradan çıkar Yeni olsa ne eski olsa ne çıkar Delikanlılaar ben biz onlar Aaa bak daha ne var En hızlı zamanında ankaranın sevdik birbirimizi Sen ve ben belki çok erken Ama çok yakındık birbirimize Bir kız ve bir erkek Çıııığ gibi yağdık ankaranın üzerine E bu mendili icad edeni ne ne yalıca ya Ya ya ah gıdı gıdı meh meh Kaldırımların dili yok onlar söylemez Biz söyleriz onları nasıl çiğnediğimizi Sabahaaa karşı fırından ekmek alıp yediğimizi İçtiğimizi sevdiğimizi sevildiğimizi Aslında bi hikayemizi anlatmaya kalksak Zamanın beyni ağrır denizler kurur Peh eh eh En hızlı durumlara başlamadan önce birbirimize şöyle bir bakıp E bu mendili icad edeni ne ne yalıca ya Ya ya ah gıdı gıdı meh meh Anlamadım Anlamadım ne oldu O günden bu güne kadar Her günüm bir ayrı Her gecem bir ayrı Her yerimde her düşümde bir sen Anlamadım ne oldu birden Ben sevmeyen sevmek istemeyen Seviyorum deli gibi gönülden Anlamadım ne oldu birden Sen mevsimler gibi değişen Sen çiçekler gibi açan Her gülüşünde güneş gibi doğan Ömrümün bir tanesi sen Anlamadım ne oldu birden Seviyorum deli gibi gönülden Anma Arkadaş Bir sevgili uğruna sen de benim gibi yanma arkadaş O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş Giden gelir mi sandın? Aldandın boşa yandın Bırakıp gitti seni Niçin üstüne aldın? Anma arkadaş anma arkadaş Bir gün geri gelecek senden af dileyecek sanma arkadaş Yırt at gitsin resmini unut artık ismini anma arkadaş Arap Saçı Bir derdim var dinleyin Ey gökteki yıldızlar Beni benden çalarak Kaybolup gitti yıllar Aşk aşk aşk yüzünden Izdıraba kul oldum Ömrüm böyle tükendi Ne kadar zalim yıllar Gönlüm söz dinlemiyor Sevdiğimi ver diyor Kim görse şu halimi Bir daha sevme diyor Ooof aşk yüzünden arap saçına döndüm Çöz beni arap saçı Çivi çiviyi söker Budur bunun ilacı Sen gittin saçlarıma Erimez karlar yağdı Mevsimlerin tadı yok Baharım sende kaldı Ansızın gidiverdin Haber bile vermedin Hem kendin harap oldun Hem beni benden ettin Aşk Oyunu Her gece ben senin için Döküyorum gözyaşları Neden böyle değişti yar Gözlerinin bakışları? Aşk oyunu bunun adı Ayrılınca kalmaz tadı Her aklıma gelince sen Yüreğimde başlar acı Aşkımız bir serap oldu Gül yüzüm bak nasıl soldu Kurduğumuz hayallerin Sonu neden böyle oldu? Aşka Dönüyorum Bir zamanlar tanışmıştık Göz göze bir bakışmıştık Çılgınlar gibi sevişirken Hiç yok yere ayrılmıştık Yine aşka dönüyorum Yalnız seni seviyorum Kabahatimi biliyorum Affetmeni diliyorum Yıllar oldu aklımdasın Her zaman sen karşımdasın Unuturum zannetmiştim Her an benim kabimdesin Yine aşka dönüyorum Yalnız seni seviyorum Kabahatimi biliyorum Affetmeni diliyorum Aşka İnanmıyorum Yıllarca sevdim aşkınla yandım Artık ben aşka inanmıyorum Sevdim seveli çok acı çektim Terkederse etsin aldırmıyorum Onun için çarban kalbim tutuşsa Yanarsa yansın ben yanmıyorum Seviyorum dedin yalan söyledin Seni seven kalbi viran eyledin Aldadıp beni kıymet bilmedin Artık sözlerine inanmıyorum Aşkımız Bitecek Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdim üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki bu dünya sana kalacak Senin de gençliğin elbet solacak Herkesi kendine yar olur sanma Yine benim sana tek yar olacak Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Ne seni görseydim ne de sevseydim Gönlümü vermezdim böyle bilseydim Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin Seni sevmektense keşke ölseydim Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Ay Bir Tane Ay bir tane bir tane Derdimiz on bin tane Sorma gitsin halimiz Dünyalarda bir tane Ay bir tane öyle olsun Biz divane öyle olsun Sorma gitsin halimiz Dünyalarda bir tane Değirmende un muyum? Denizde yosun muyum? Madem allah yaratmış Ben senin kulun muyum? Eğri dedik zül olduk İstedin bülbül olduk Nasıl diye sorma hiç Biz yanmadan kül olduk Bekle Sana bir çift sözüm var nolur beni dinle Hata edipte ellere gitme Yoksa benden başka bir sevdiğin var mı? Benim halime itirazın var mı? Sensiz halim bilki çok fenadır gitme Beni nolur zorla ele güne itme Bekle şu garip yolcuyu bekle Saat onbiri beş geçe bekle Olur olamaz herşeye bulma bir bahane İlk aşkım dediğin olmaz iki tane Hayatımız gelmeden garip bir hale Hata edip sakın bir yerlere gitme Bir Gün Geçti Bir gün geçti aradan, bir yıl geçti sandım Seni ne kadar çok sevdiğimi anladım Sen benim kaderimin verdiği en güzel dertsin Sen benim dertlerimin en güzeli, en şirinisin Günler gelip geçiyor, hayal olup gidiyor Kader bir gün olsun benden yana gülmüyor Boşuna Beni aşağılaman sebebiyle Her fırsatta hor görmen sebebiyle Seni terk edeceğim,şimdi gideceğim Bil ki sana dönmeyeceğim Herkes sevdiğine eziyet etse Sevmek demek zalim olmak demekse Olmaz olsun böyle sevgi,bir aşk Bir kez gülsen sanki günah olur Ne kadar sevsem de hem de özlesem de Bil ki sana dönmeyeceğim Boşuna boşuna boşuna Uğraşma boşuna Cemalim Şen olasın Ürgüp dumanın tütmez Kır atıma cemin konağı tutmaz Oğlunda pek küçük yerini tutmaz Cemalım cemalım haldın cemalım Al kanlar içinde kaldın cemalım Ürgüp'ten de çıktığımı görmüşler Kır atımın sekisinden bilmişler Beni öldürmeye karar vermişler Cemalım cemalım haldın cemalım Al kanlar içinde kaldın cemalım Çal Gitarcı Bir gece karanlık bir gece Yola çıktı etraf ıssızdı Birden bire duydu bir gitar sesi Etraf ıssızdı cesur bir kızdı Kim diye baktı şimşekler çaktı Hayaller gitmiş yapayalnızdı Ve o anda bir şarkı doğdu içine Önce mırlıdanmaya ve Sonra haykırmaya başladı... Çal gitarcim çal gitarcim Senin gibi calmak degil benim harcim Senin sevgin benim ihtiyacim Çal gitarcim, cal gitarcim Daha aci vur biraz yanimda dur Al gitarcim, Al gitarcim Beni Yerden Yere Vur*2 Al gitarcım... Çöpçüler Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın? Beni kimden sorarsın? Ben düştüm aşk ateşine Sende düşme yanarsın Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Deli Kadın Deli kadın, hiç sen beni anlamadın Sopa mopa kâretmiyor taş kafana Öldüm desen yalan, kaldım desen yalan Hepsi yalan Bir gün aman diyeceksin Sen o zaman bileceksin Aptal gibi, şapsal gibi sevdim sandım Artık bıktım dertlerinden, çok usandım Devlerin Nefesi Çın çın Çınlıyor kafamda Kurbağaların sesi Yok! Kurbağaların değil, Bu devlerin nefesi Çın çın Çınlıyor kafamda Kurbağaların sesi Doğmuyor içime ötesi Şiir Devlerin işi Benim gibi bir cüce kişi Yeltenmesin sakın Devlerle boy ölçüşmeye Ne o? Nedir o? Birden bire karşımda beliren... Arka ayakları üstünde duran Garip yaratık? Nasıl da bakıyor Toparlak gözleriyle Hiç kıpırdamadan bana... Bak...! Titremeye başladı şimdi Bu cumcuma... O titredikçe, Görünmez teller havada Çarpıyor suratıma... Dur diyorum sana! Ne oluyor bu titremek? Dinlemiyorsun, Dinlemek istemiyorsun demek Öyleyse seni Gebertmek gerek..! Uzatarak elimi yanımda yanan muma, Ateşini tuttum yaratığın başına... Ve ateş... Büyüdü Büyüdü Ikiye bölündü Bir parçası Top top Uçtu havaya Ve bu ateşten top havalarda dolaştı Geldi, Yuvarlandı, Düştü önüme... Erimiş demirden sıcak, Cam gibi parlaktı bu yuvarlak... Yaratığın başındaki ateş ise Yandı Yandı Ve söndü... Yaratığı deliye döndürdü Başladı sıçramaya Yüzünü yerelere sürüp Öteye beriye koşuşmaya... Ağzı burnu şişmişti Gelip tam karşıma dikildi Parlak gözlerini gözlerime dikti Ve bekledi... Bak..! Şimdi karşımda Bir şair de belirdi Şair bağırıyor,çağırıyor "kalem! kalem!" Diye haykırıyor... Doğdu demek içine..! Kalem arıyorsun demek Döktürmek için kağıdın üzerine... Kalem ha..! Yazacaksın Yazacaksın da, Yazılarımı bir yana atarak Yazılarını okuyacaklar Bana cüce deyip Seni dev sanacaklar... Yok sana kalem! Yok..! Nafile yere bağırıp çağırma Kim koşar imdadına..? Ne o? Karşımdaki yaratık sallandı Bir o yana Bir bu yana... Ve bir kalem atarak Şairin kucağına Sessiz bir kahkaha salıverdi Bakarak suratıma... Çın çın Çınlıyor kafamda Kurbağaların sesi Yok! Kurbağaların değil, Bu devlerin nefesi Dost Acı Söyler Bir bakarım dünya çökmüş köz olmuş Bir bakarım yüzler gülmüş yaz olmuş İnsan kuş değilde şeytan misali Dost acı söylermiş darılma emi Dilinden düşmezdi Allah'ın adı Ahreti düşünmez var mı faydası? Hem beni aldatır hemde kendini Dost acı söylermiş darılma emi İt değiliz ki biz dağa küselim Öküz değiliz ki bağo sökelim Galip kardeşlikse gel tut elimi Dost acı söylermiş darılma emi Düşünüş Her yanışta bir sönüş Her gidende bir dönüş Hayal dolu dünyamda dünyamda dünyamda Bende yanlız düşünüş Bir senleyim bir onla Ne olur beni anla Bitsin artık bu sevda Kalbe dolan düşünüş Neden bu saf görünüş Sensiz sakin yürüyüş Rüya dolu dünyamda dünyamda dünyamda Bitmeli bu düşünüş Estarabim Çok memleketler gezdim Neler gördüm görmedim Şu kocaman dünyada Senin gibi görmedim Öyle bir yar istemem İstesemde istemem Güller bitti dilimde Nasıl diyeyim bilmem Estarabim estarabim Sağdan soldan estarabim Ateş olmayan yerde Duman tütmezmiş derler Zaman zaman halini Bir görseler şu halimi Öyle bir yar istemem İstesemde istemem Güller bitti dilimde Nasıl diyeyim bilmem Estarabim estarabim Sağdan soldan estarabim Eyvah Eyvah! Eyvah! Düştüm aşkın tuzağına Eyvah! Düştüm aşkın tuzağına Eyvah! Düştüm aşkın tuzağına kurtaran yok mu? Benim bu halimden hiç anlayan yok mu? Öksüz bağrım alev almış gönlüm yanıyor Benim bu derdimi hiç dinleyen yok mu? Sanki gözüm kapanmış Sanki kalbim kanıyor bana bir derman veren yok mu? Hergün biraz daha fazla uslanıyorum Beni eski halime döndüren yok mu? Bakma öyle yüzüme yalvarıyorum Hiç bir nasihat veren yok mu? Eyvah! Eyvah! Düştüm aşkın tuzağına Eyvah! Düştüm aşkın tuzağına Eyvah! Fesupanallah -aynı zamanda duman cover Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah Biri biterken öbürü de başlar vermesin allah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah Yok mu çaresi dostlar fesupanallah Alemin keyfi yerinde yine maşallah Bize de bir gün kader güler güler inşallah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah Yok mu çaresi dostlar fesupanallah Gaddar Önce selam verdin gaddar Sonra yere serdin gaddar Bekle bekle dersin gaddar Çok paramı yersin gaddar Gaddar gaddar zalim gaddar Ha ha ha ha hain gaddar Bana bülbül dersin gaddar Durmadan ötersin gaddar Zaten ben yanmışım gaddar Sana hep kanmışın gaddar Gaddar gaddar zalim gaddar Ha ha ha ha hain gaddar Gökteki Yıldızlar Uzaklardan bana bakarlar Benimle hep sabahlarlar Gökteki yıldızlar Başucumda nöbet tutarlar Dinler derdimi sadece onlar Gökteki yıldızlar Herkez gider onlar kalırlar Tek dostumdur Gökteki yıldızlar Aylar geçse yılar geçse Tek dostumdur Gökteki yıldızlar Bazen yağmur yavaştan damlar Onlar hemen ağlaşırlar Gökteki yıldızlar Bulutlarda beni ararlar Dinler derdimi sadece onlar Gökteki yıldızlar Gönül Salıncağı Yanağım yanağında dudağım dudağında Salla beni sevgilim gönül salıncağında Başım dönsün herşey dönsün Salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında Aşkında varsa payım söyle neler yapayım Salla sana doyayım gönül salıncağında Başım dönsün herşey dönsün Salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında Gözlerimi kapayayım derdimi unutayım Salla beni uçayım gönül salıncağında Başım dönsün herşey dönsün Salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında Gözlerim Her Yerde Gözlerim her yerde seni ararım Bir gün geçmedi seni aradım Anladım sensizlik bir boş hayatmış Sevgilim sensizlik bir boş hayatmış Biliyorsun bunu gelmiyorsun Kalbimin sesini duymuyor musun? Dilerim tanrıdan seni üzmesin Bir gün olsun yine bensiz güldürmesin Sevgiye, şefkate her gün muhtacım İsterdim her günümde bir sen olsaydın Sevgine aşkına mahrum ettin beni Yüzüm hiç gülmedi gittin gideli Gün Ola Harman Ola Yıllar oldu halim böyle Gün ola harman ola Kor olmadan küle Sabır ola sarman ola Nerede o pembe yarınlar? Nerede mor kaldırımlar? İnsan oğlu böyle mi var? Gün ola harman ola Gün ola harman ola Sabır ola sarman ola Ye babam ye ye kalmasın Fakir ekmek te almasın Dünyayı yesen doymassın Sabır ola sarman ola Cambaz olduk bak hepimiz İp üstünde kaderimiz Yürüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Gün ola harman ola Sabır ola sarman ola Hare Krishna Dün gece bir rüya gördüm Hayırdır inşallah Güller açmış bir bahçede Ne kadar güzeldi Bana elini uzattın Tutar mıyım diye baktın Şunu bil ki unutmadım Çok sevdim inan ki Şu sözlerini "Hare Krishna" Hay Yam Yam Gün doğarken, Sabah horozlar niçin acı acı bağrışırlar bilirmisin? Tan yerini gösteripte onlar derler ki sana Geçen geçti gidiyor da ya sen nerelerdesin Hay yam yam, hay yam yam Hay yam yam yam yam yam yam yam hay yam yam Bu gecenin son gecen olmasıda var Emrette gül rengi şarabı getirsinler Gafil bir gittin mi daha gelmek yok Altın değilsin ki seni gömüp çıkarsınlar Hay yam yam, hay yam yam Hay yam yam yam yam yam yam yam hay yam yam Eğer sevgi ile dolmamışsa yüreğin Tekkelerde manastırda hiç bir yere eremezsin Gönül verip içtenlikle sevdin mi şu dünyada Tüm cennetin cehennemin çok çok üzerindesin Hay yam yam, hay yam yam Hay yam yam yam yam yam yam yam hay yam yam Varlık yokluk derdini şu kafandan sil Bırak densiz işleride kendini bil Gerin şöyle bir güzel ohh derin bir nefes al Kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil Hay yam yam, hay yam yam Hay yam yam yam yam yam yam yam hay yam yam Hayat Bir Teselli Hayat bir teselli acı ızdırap Ben miyim bilemem zaman mı harap? Arıyorum kendime şimdi bir yoldaş Bulamadım ne bir dost ne de arkadaş Dokunmayın halime bırakın beni Soluyorum gün ve gün bak yavaş yavaş Kasırga mı fora mı hayat gülleri? Dünyamı bilemem ben miyim deli? Her gece yalnızım yok ki bir yoldaş Çekilmiyor hayatın kahrı arkadaş Dokunmayın halime bırakın beni Soluyorum gün ve gün bak yavaş yavaş Hayat Katarı Hayat katarının ta en arka vagonunda yolcuyum Başımda bere elimde sarı madenden bir boru Deli gibi gidiyorum katarın gittiği yere doğru Çöh, çöh, çöh, çöh Hayat katarının ardına bağlı vagonda yolcuyum Başımda bere elimde boru gidiyorum Katarın gittiği yere doğru Çöh, çöh, çöh, çöh Hayatta her merhale bir istasyon Bir durak yeri Durmak istiyor katar bu istasyonlarda Dinlenmek istiyor Fakat ben Acelem ne bilmem Sarılınca elimdeki boruya Üflüyor, üflüyorum Düüt Ve duyar duymaz bu sesi önde lokomotif arkada vagonlar Sarsıla sarsıla ileri atılıyorlar Çöh,çöh,çöh,çöh Nereye gider bu katar? Diyorlar ki niceleri gittilerde bir daha geri dönmediler Fakat neden niçin bilmem Boruya üflüyorum gene ben Düüt Ve katar hızlanıyor yeniden Çöh,çöh,çöh,çöh Ateşçi aman yollara dikkat Elindeki kömürleri idareli at Lokomotif yorgun argın kemiriyor mesafeleri Mesafeler tekerleklerin altında eriyor sanki Çöh,çöh,çöh,çöh Biliyorum ilerisi uçurum Fakat sen yürü yavrum Gerisi beter, gerisi malum Gerisi beter, gerisi malum Hele Yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Dilber kalk gidelim fakirhaneye İtiraz eyleme gel yavaş yavaş Gözümden akıttın kan ile yaşı Zülüfün eylesin gel yavaş yavaş Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Bir gün değil, beş gün değil, yüz gündür Deste zülüf al yanak öpülür Melhem almaz yaralarım algındır Derdimin lokmanı gel yavaş yavaş Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Hele, hele, hele, hele, hele yar Hop Hop Gelsin Hop hop gelsin Yarim gelsin Hemen gelsin Şimdi gelsin Bu sevdaya yürek dayanmaz can dayanmaz Hey hey hey hemen gelsin Hop hop gelsin Yarim gelsin Hemen gelsin Şimdi gelsin Gözleri var elleri var dilleri var Hey hey hey hemen gelsin Hop hop gelsin Yarim gelsin Hemen gelsin Şimdi gelsin Aylar geçse yılar geçse de sen benimsin Hey hey hey hemen gelsin Hop hop gelsin Yarim gelsin Hemen gelsin Şimdi gelsin İlahi Morluk İlahi morluk Nedir bu zorluk? Çoktandır sorduk Nedir bu bolluk? Çok kısa bir şarkı dime ![]() İlla ki Tuzlu olsun, buzlu olsun İllaki muhabbetimiz karpuzlu olsun Sulu olsun, susuz olsun İllaki muhabbetimiz şalgamlı olsun O siyah gözlerin bir noktaya bakadurur Benimde aklımı o noktaya takadurur Yaktın yıktın kül eyledin imanımı sen benim Bir lahsada yok eyledin dermanımı sen benim Ben seninim İşte öyle şimdi böyle İllaki muhabbetimiz sonsuz olsun İstemem Sensiz gelecek zevkin ne tadı var İstemem, istemem, istemem Yetişir bana sevgin Başka bahar istemem Gönlümün sevgisinden Duydum aşkı sesinden Yüzümde nefesinden Başka rüzgar istemem Karlı Dağlar Karlı dağlar geçit vermez Garip gönlüm ağlar gülmez Nazlı yarim gitti gelmez Tanrım niçin aldın o gül yüzlümü? Garip gönlüm kanlar ağlar Gözlerimden yaşlar akar O güzelim lüle saçlar Kalem kaşlar, al dudaklar Gel bana yarim Tanrım al beni beni de Karlı dağlar yol ver bana Söyle gidem hangi yana Elden birşey gelmiyor Tanrım kavuştur beni ona Garip gönlüm kanlar ağlar Gözlerimden yaşlar akar O güzelim lüle saçlar Kalem kaşlar, al dudaklar Gel bana yarim Tanrım al beni beni de Kıskanırım Saçın yüzüne deyse Tenini kıskanırım Birine söz söylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım? Öleceğim derdimden Sakın takma göğsüne Gülünü kıskanırım Seni saran kemerden Belini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım? Öleceğim derdimden Kızlarıda Alın Artık Askere Kızları da alın askere Gönül verdim kara gözlü esmere Alıp ***ürdüler beni askere Kurban olam size ey komutanlar Kızları da alın artık askere Yüce dağlar senin karın biter mi? Yanmayan ocakta duman tüter mi? Kurban olam size ey komutanlar Yar olmazsa bu askerlik biter mi? Nazlı yare için için yanardım Bu askerliği ben bitmez sanardım Ne çabuk gelirmiş meğer tezkere Herkes seve seve gitsin askere Kızları almayın artık askere Komşu Kızı Bana birkez gülmez misin komşu kızı? Hiç karşılık vermez misin komşu kızı? Gönlüm senin kalbim senin komşu kızı Pencerenin arkasından komşu kızı Perdenin arasından Bana birkez gülmez misin komşu kızı? Hiç karşılık vermez misin komşu kızı? Gönlüm senin kalbim senin komşu kızı Günüm gün olmaz seni görmeden Gözlerim ayrılmaz pencerenden Gözlerinin karasına Bak kalbimin yarasına Dertlerimin arasına Karıştın sen komşu kızı Bir beyaz giyersin bir kırmızı Ne olacak beni halim komşu kızı Gözlerinin karasına Bak kalbimin yarasına Dertlerimin arasına Karıştın sen komşu kızı Krallar Oturmuş gökyüzünde konuşuyor krallar Kopmuşta biraz evvel fırtınalar Kızlar köşede başında yıldırımlar Kopmuşta biraz evvel fırtınalar Sus konuşuyor krallar Sus,sus,sus Konuşuyor krallar Meçhul Sen, sen "seviyorum" diyordun Sen, sen "özlüyorum" diyordun Ne oldu, ne oldu şimdi sana Ne oldu, ne oldu sözlerinde, gözlerinde Yalnız ben vardım Sen, sen "ağlıyorum" diyordun Sen, sen "esniyorum" diyordun Ne oldu, ne oldu şimdi sana Ne oldu, ne oldu sözlerinde, gözlerinde Yalnız ben vardım Sen, sen "aşık oldum" diyordun Sen, sen "aşkı buldum" diyordun Ne oldu, ne oldu şimdi sana Ne oldu, ne oldu sözlerinde, gözlerinde Yalnız ben vardım Melek misin? Orda mısın burda mı? Sağlam mısın hurda mı? Bilemedim bunları Melek misin şeytan mı? Kısmet misin kahır mı? Gider misin kalır mı? Bilemedim bunları Melek misin şeytan mı? Mavi boncuk taksanda Irmak olup aksanda Şahin olup uçsanda Sorular var kafamda Sevda mısın bela mı? İyi misin fena mı? Bilemedim bunları Melek misin şeytan mı? Memurum Ben Garip gönlüm çekse de şu Yağlı yağlı böreği de Almaya kudretim yetmez Bölük pörçük bütçe ile Yıllardır hep akıntıya Çeke çeke küreği de Yaprak gibi rüzgarların Önünede katılmışım ben Memurum ben! memurum ben! Memurum ben! memurum ben! Zamlar senin kaderindir Işte yine zam diyorlar Şu hayatta çekeceğin Ömürboyu gam diyorlar Bu gidişle senin işin Iyice tamam diyorlar Yedi,sekiz,dokuz ya da On paraya satılmışım ben Memurum ben! memurum ben! Memurum ben! memurum ben! Memurum ben çekeceğim hep Çiledir benim çile Ne güle özenirim Ne de öten bir bülbüle Aç kalırım ay sonunda Çifte maaş alsam bile En sonunda kendi kendi Içimden de atılmışım ben Memurum ben! memurum ben! Memurum ben! memurum ben! Mermer Gibi Bu gün de bir dolaştım sokak sokak Beş on çocuk sıra çemberler gibi Halleri kalbime yuvarlanarak Soğuk soğuk yaslandım mermer gibi Kimi çapkın kimi başıboş kimi Sokakların en kıdemli hakimi Dikkat ettim şu bir günlük zevkimi Bu bir avuç beş on çocuk yer gibi Meyhanede Öyle sevdalı durma Rakı doldur Olan oldu bir defa Bari hepimize yarasın Patron adana kebabı yollasın İsterse hesabı peşin alsın Önce kadehler kalksın arkadaşlar Olan oldu bir defa Bari hepimize yarasın Biri acılı ezme söylesin Biride hemen boşları alsın Hani ölümlü dünya her ne kadar Bana sadece dert vermişse de Bunu burada yine tekrarlarım Olan oldu bir defa Bari hepimize yarasın Patron adana kebabı yollasın İsterse hesabı peşin alsın Köşeden takılanlar olsada Yinede karakolda bitmesin Bunu burada yine tekrarlarım Biri acılı ezme söylesin Biride hemen boşları alsın Hadi diline geleni söylede Hadi anlat içinde kalmasın Senden sonra sırada ben varım Olan oldu bir defa Bari hepimize yarasın Mezarlık Gülleri Solan yüzleri Dolan elleri Boş gönülleri Kollar mezarlık gülleri Sonsuz düzeni Mutsuz bedeni İpek kefeni Gözler mezarlık gülleri Soğuk taşlarda Yeşil çimlerde Kara toprakta Açar mezarlık gülleri Öyle Bir Geçer Öyle bir geçer zaman ki Dediğim aynı ile baki Öyle bir geçer zaman ki Dediğim aynı ile baki Birden dursun istersin Seneler olunca mazi Öyle bir geçer zaman ki Günlere bakarsın katı katı Üzerine çekersin perde Yoldan geçenler var da Her akşam gelenler nerde? Kara yazı yazıldı sanma İnsanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zaman ki Dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki Bir cevap buldun mu sorulara? Yiğitlikte var yine serde Nasıl gaddar seneler Geçiyor durduğu yerde Sana kara yazıldı sanma İnsanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zaman ki Dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki O nedir seni kızdıran Memnun edeceği yerde? Bak bir garip diyor ki Nerede o yarim nerde? Anılara kapılıp kanma Dünyanın da düzeni böyle Öyle bir geçer zaman ki Dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki Sakın Gitme Her gördüğünede kanma Tatlı sözlere inanma Seni çok sevecek sanma Beni dinle sakın gitme Toprak olacağız birgün Sensiz hayat bana sürgün Şu gözlerim sensiz üzgün Beni dinle sakın gitme Beni üzdüğüne yanarsın Sonra sararıp solarsın Kız sen beni çok arasın Bir kızarsam sen görürsün Gurbet elde sürünürsün Belki de erken ölürsün Beni dinle sakın gitme Seni Her Gördüğümde İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Yüzüne bakmasamda, başımı çevirsemde seni gördüğümde İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Ne kadar kırgım olsam, ne kadar dargın olsamda bile İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Sevince Sevince, sevince Sevince durma durma koş ardından Zaman yoktur git aşkı iste ondan Sevince tüm insanlar bir başka Durma dostum sen de yer ver aşka Sevmek bilki doğmaktır yeni baştan Aşık oldum galiba yavaştan Öyle bir yol tutmuşun ki sorma İnandım ki sevince vardır dünya Sevince tüm günlerim bir başka Olacakmıydım ben böyle? Sevince tüm insanlar bir başka Durma dostum sen de yer ver aşka Sevmek bilki doğmaktır yeni baştan Eriyorum galiba yavaştan Yalnızlar Rıhtımı Bir ben miyim perişan? Gecenin karanlığında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında Bütün gece ağladım Dalgalar kucağında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında Bir beni mi unuttular? Uçup gitti martılar Geceler ben ve deniz Yalnızlar rıhtımında Bütün gece ağladım Dalgalar kucağında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
-------------------------------------------
Senin aşkın ateştir, ateşin gül bahçesi |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| butun, erkin, koray, sözleri, Şarkı |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |