|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 23.01.07
Konular: 2648
Tecrübe Puanı: 121
Rep Puanı : 657
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış : 2
|
![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
-------------------------------------------
ELéLé ve daima iLeriyé ßirgün birbirimizden ayrı dü$sek biLé ßiLiyOrum hiç bir zaman ayRı deqiL yoLLaRımıZz Ve aynı yOLda yürüdükCe Gün geLir éLLérimiz yiné biRLé$ir "AyrıLsak biLé kOpamayıZz" [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...]
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konular: 16108
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 1812
Teşekkür Etmiş: 1
Teşekkür Almış : 26
|
süper resim kardeş saolasın
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] ----------------------------------------------------- ÖLÜMÜM ANİ OLSUN
Ölümüm çok ani olmalı Uyudu uyanamadı misali Ne bir gözyaşı dökülmeli Ne de Bir ağıt yakılmalı ardımdan Herşey ama herşey Yaşamım kadar doğal olmalı. Artık Eskisi kadar korkmuyorum ölümden Mezarlıklara bile Bakabiliyorum artık Yeşil rengi de sevmeye başladım Ama yine de bir gerçek var: Ölüm soğuk, Ölüm ürkütücü. İşte bu yüzden ölümüm Çok ani olmalı. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 23.01.07
Konular: 2648
Tecrübe Puanı: 121
Rep Puanı : 657
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış : 2
|
Tşk ederim
ELéLé ve daima iLeriyé ßirgün birbirimizden ayrı dü$sek biLé ßiLiyOrum hiç bir zaman ayRı deqiL yoLLaRımıZz Ve aynı yOLda yürüdükCe Gün geLir éLLérimiz yiné biRLé$ir "AyrıLsak biLé kOpamayıZz" [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...]
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 01.01.06
Konular: 2172
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 640
Teşekkür Etmiş: 186
Teşekkür Almış : 871
|
Paylaşım İçin Teşekkürler
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
İletişim Mail & Msn : Kadir.AkdaG @ Hotmail.CoM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| asla, beni, unutmaa, unutmaa... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|