| Admin Mesajı |
| Daha Üye Değilsen Ne Duruyorsun ? Üye oL mutLu oL Ailemize Sen De Katıl PaYLaŞ,Gül,Eğlen |
|
|||||||
| Tags: ben, dogarken, gencebaygitar, olmusum, orhan |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 689
Tecrübe Puanı: 96
Rep Puanı : 435
Teşekkür Etmiş: 0
|
G
Dostta vefa hayır yok G Felek dersen insafsız C D Gelen vurmus giden vurmus G D G Sabır dersen faydasız G hm Am D Ne sevgide ne askta C G Ne hayatta gülmüsüm G7 C Am Izdırabım doguştan G D G Ben dogarken ölmüsüm G hm Am D Bu dünyada rahat yok C G Ölüm belki kurtulus G7 C Am Al canımı yarabbim G D G Bitsin artık kahroluş G Bir duaydın dilimde G Tek ümittin ömrümde C D Kader vurdu felek aldı G D G Aşkım kaldı gönlümde G hm Am D Gönlüm ıssız bir yolda C G Sürüklenip gidiyor G7 c - Am Almış dünya derdini G D G Son ümidim gidiyor G hm Am - D Bu dünyada rahat yok C G Ölüm belki kurtulus G7 c - Am Ey sevgilim nerdesin G D G Bitsin artık kahroluş [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.] |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 01.01.06
Konular: 2172
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 640
Teşekkür Etmiş: 186
Teşekkür Almış : 873
|
Paylaşım için Teşekkürler
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
-------------------------------------------
İletişim Mail & Msn : Kadir.AkdaG @ Hotmail.CoM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| ben, doğarken, gencebay(gİtar), gencebaygİtar, orhan, Ölmüşüm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|