|
|
#1 |
|
Konular: 689
Tecrübe Puanı: 96
Rep Puanı : 435
Teşekkür Etmiş: 0
|
Bursa Nutku
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek" Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir." İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği! [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.] |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 20.10.06
Konular: 258
Tecrübe Puanı: 75
Rep Puanı : 395
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış : 140
|
paylaşım için teşşekur ederimm
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.] |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 21.10.06
Konular: 183
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 90000
Teşekkür Etmiş: 13
Teşekkür Almış : 14
|
hepinizin eline sağlıkkkk ç0k güzell 0lmUUUUşşş
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 01.01.06
Konular: 2172
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 640
Teşekkür Etmiş: 186
Teşekkür Almış : 871
|
Paylaşım için teşekkürler
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]
-------------------------------------------
İletişim Mail & Msn : Kadir.AkdaG @ Hotmail.CoM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız...] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| atatürk'ün, atatürkün, bursa, nutku |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|