Admin Mesajı
WWW.MANYAH.COM
Daha Üye Değilsen Ne Duruyorsun ? Üye oL mutLu oL
Ailemize Sen De Katıl PaYLaŞ,Gül,Eğlen
Geri git   :::MaNYaH::: | Dünyanın En MaNYaH Forum Sitesi > ASKERi ALAN > Askeri Konular

Askeri Konular Kara,Hava,Deniz,Jandarma Ozel Kuvvetler Ozel Harekat sat ve sas Birlikleri ve tüm askeri sınıflar hakkında bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.

Tags: , , ,

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 22.02.07, 14:57   #1
Umuda_Kursun_01
Üye
Umuda_Kursun_01
Konular: 285
Tecrübe Puanı: 66
Rep Puanı : 361
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış : 40
Askerden Gelen Son Mektup

Askerden Gelen Son Mektup
Askerimden gelen son mektup...

Bebeğim sensiz boş ve anlamsız bir gün daha. Ne kadar canım sıkılıyor bir bilsen, senden uzakta kalmak kolay sanıyorsun ama çok zor inan. Ben seni kendime hayat kaynağım ettim, ben seni kendime hayatım ettim, seni kendime eş ettim, seni kendime dost ettim, sensiz olmak kolay mı sanıyorsun sen. Ne kadar canım yanıyor bir bilsen…

Sensiz ve çaresiz bir durumdayım ve boşluktayım. Ne yapacağım ve nasıl yaşayacağım , nasıl kendimi avutacağım, nasıl sensizliğe alışacağım derken askerlik de bitti. Şimdi sıra asıl zor olanı başarmakta . EVLİLİK ;

Ne kadar güzel değil mi, kulağa ne kadar hoş geliyor. Sen ve ben. Sen o beyaz gelinliğinin içinde melekleri kıskandırırken bende dünyanın en mutlu insanı olucam. Artık dünyamı ve varlığımı tamamlayan sen benim olacaksın. artık sensizliği düşünmek zorunda kalmayacağım. Artık sensiz kalmayacağım…

Sensiz ve çaresiz bir durumdayım ve boşluktayım. Ne yapacağım ve nasıl yaşayacağım , nasıl kendimi avutacağım, nasıl sensizliğe alışacağım derken askerlik de bitti. Şimdi sıra asıl zor olanı başarmakta . MUTLULUK ;

Sen ve ben ne kadar mutlu olacağız kimbilir ve nasıl birbirimizi seveceğiz. Seninle beraber Ferhat ile Şirin i Leyla ile Mecnun u kıskandıralım. Onlar bile bizi örnek alsınlar. Kuşlar her sabah bizim için şarkı söylesin. Rüzgar o güzel sesiyle bizim için essin ve dünya bizim için dönsün…

Sensiz ve çaresiz bir durumdayım ve boşluktayım. Ne yapacağım ve nasıl yaşayacağım , nasıl kendimi avutacağım, nasıl sensizliğe alışacağım derken askerlik de bitti. Şimdi sıra asıl zor olanı başarmakta. ÇOCUK ;

Ne kadar güzel çocuklarımız olur dimi. İki tane olsun biri Can Muhammed diğeri Sıla. Can Muhammed bana Sıla sana benzesin. Senin kadar güzel olsun ama onlara kocaman bir nazar boncuğu almak lazım. Neden dersen ancak korur onları senin kadar güzelse eğer. Senin nazar MONCUKUNDA ben olurum. Ben seni her şeyden korurum ve çocuklarımızla beraber her şeyi yaparız sen ben ( Sıla , Can Muhammed )…

Sensiz ve çaresiz bir durumdayım ve boşluktayım. Ne yapacağım ve nasıl yaşayacağım , nasıl kendimi avutacağım, nasıl sensizliğe alışacağım derken askerlik de bitti. Şimdi sıra asıl zor olanı başarmakta. AİLE ;

Ne kadar güzel bir aile oluruz. Sen akşamları bize güzel yemekler yaparsın, bizde eline sağlık anne deriz. Hoşuna gidiyor mu anne olmak, ben baba olmayı çok istiyorum bebeğim. Ne güzel anne ve baba olmak ve o aileyi en güzel şekilde yürütmek…

Sensiz ve çaresiz bir durumdayım ve boşluktayım. Ne yapacağım ve nasıl yaşayacağım , nasıl kendimi avutacağım, nasıl sensizliğe alışacağım derken askerlik de bitti. Şimdi sıra asıl zor olanı başarmakta. HAYAT ;

Hayat bazen zor anlar sunar insanlara ve bu zorluklar aşılmasını bilenlere çok kolaydır. Sen ve ben Allahın izniyle bugüne kadar her zorluğun üstesinden geldik, bugünden sonrada geliriz. Düşünsene neydik ne olduk. Masum bir lise aşkı ile başladı. Beklide ikimizde böyle olacağını bilemezdik ve ayrıldık. Ondan üç sene sonra film gibi bir telefon ve tamamen umutsuzca açılmış. İnan o telefonu açarken kabul edeceğini bile düşünmemiştim ama işte hayat, dedim ya olacak şeylere akıl sır ermiyor. Nasıl beni kabul etti derken sanki hiç ayrılmamışız sadece seni dün aramışım ve aradan sadece bir gün geçmiş gibi aşkım diyordum sana. Evet bu benim için böyleydi. Aradan sadece bir gün geçmişti, sadece beni orada bırakıp gittiğin gün. Ta ki bana dönene kadar, başka gün görmedim. Sanki o an günlerim tekrar geri geldi. İşte böyle bebeğim , hayat bize zor şeyler de verdi ama aşmasını bildim…

Sensiz ve çaresiz bir durumdayım ve boşluktayım. Ne yapacağım ve nasıl yaşayacağım , nasıl kendimi avutacağım, nasıl sensizliğe alışacağım derken askerlik de bitti. Şimdi sıra asıl zor olanı başarmakta. BİR ÖMÜR ;

Evet bir ömrüm seninle bitsin istiyorum ve senden başkası olsun istemiyorum. Ben seninle yaşlanmak, seninle k, seninle ağlamak, eninle mutlu olmak, seninle ölmek istiyorum, varsa bundan gayrısı zaten benim için benim için bir günüm oda ölüm…

Sensiz ve çaresiz bir durumdayım ve boşluktayım. Ne yapacağım ve nasıl yaşayacağım , nasıl kendimi avutacağım, nasıl sensizliğe alışacağım derken askerlik de bitti. Şimdi sıra asıl zor olanı başarmakta. AŞK ;

Sana duyduğum aşk inan sana da yeter bana da. Sen beni sevme, ben seni hep severim ve asla seni sevmekten vazgeçmem. Seni sevmekten vazgeçersem dünya bana zindan olsun…

Sensiz ve çaresiz bir durumdayım ve boşluktayım. Ne yapacağım ve nasıl yaşayacağım , nasıl kendimi avutacağım, nasıl sensizliğe alışacağım derken askerlik de bitti. Şimdi sıra asıl zor olanı başarmakta. AYRILIK ;

Senin bana hep sorduğun ayrılık. Şimdi sen karar ver, sence ben senden ayrılabilir miyim, sence ben sensiz yaşabilir miyim, sence ben sensiz var mıyım, sence ben sensiz ben miyim yoksa sensiz bir hiç miyim …???

NOT... ALINTIDIR...

[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz.Üye Olmak İçin Tıklayınız.]

-------------------------------------------

Düşmez kalkmaz bir Allah gülüm, düşeriz Elbet!...
Ama biz düşersek Bir yağmur damlası gibi Yaprağa,
"Vatan Sağolsun" diyen Mehmetçik gibi Toprağa Düşeriz!...
Düşmeyiz Namerdin Ayaklarına!...
Bir Hüzünlü Türkü olupta yarin Dudaklarına Düşeriz...

VATAN İÇİN KAN AKITMAM GEREKİYORSA,DÜNYANIN ŞAH DAMARINI KESERİM....

Hayatın Adana Demirspor Karşısında Ne Önemi Var...
Umuda_Kursun_01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
askerden, gelen, mektup, son

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil